Helle Çorbası Malzemeleri
- 1 su bardağı yeşil mercimek
- 1 adet yemeklik doğranmış soğan
- 1 yemek kaşığı un
- 1.5 litre su
- Sıvı yağ
Tokat Reşadiye'nin meşhur yerel lezzetlerinden Helle Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Reşadiye OtelleriSoğanı, sıvı yağ ile kavurun. Pembeleşince mercimeği ilave edip karıştırın. Ardından suyunu ekleyip pişmeye bırakın. Ayrı bir yerde unu, bir miktar su ile açıp bulamaç kıvamına getirin. Hazırladığınız karışımı, çorbanın üzerine döküp bir taşım kaynatın. Mercimekler yumuşadıktan sonra yemeği ocaktan alın. Afiyet olsun.
Reşadiye lezzetlerinden Helle Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Helle Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Reşadiye lezzetlerinden meşhur Helle Çorbası tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Helle Çorbası nasıl yapılır. Tokat Reşadiye lezzetlerinden Helle Çorbası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Helle Çorbası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...