Akçaabat Köftesi Malzemeleri
- 1 kilo dana döş kıyma
- 600 gram dana gerdan kıyma
- 400 gram bayat ekmek içi
- 300 gram gömlek yağı
- 6 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı tuz
Trabzon Akçaabat'ın meşhur yerel lezzetlerinden Akçaabat Köftesi malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Akçaabat OtelleriTüm malzemeleri kıyma makinesinden geçirin. Ardından mutfak tezgâhı üzerinde, birbiriyle özdeşleşene kadar yoğurun. Hazırladığınız harçtan büyükçe parçalar koparıp elinizde yuvarlayıp yassılaştırarak şekil verin. Daha sonra yanmaz yapışmaz bir tavada ya da ızgarada pişirin. Afiyet olsun.
Akçaabat lezzetlerinden Akçaabat Köftesi ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Akçaabat Köftesi görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Akçaabat lezzetlerinden meşhur Akçaabat Köftesi tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Akçaabat Köftesi nasıl yapılır. Trabzon Akçaabat lezzetlerinden Akçaabat Köftesi tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Akçaabat Köftesi videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...