Isırgan Çorbası Malzemeleri
- 250 gram ısırgan otu
- 1 adet yemeklik doğranmış soğan
- 2 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 4 su bardağı su
- Tuz
- Karabiber
Trabzon Araklı'nın meşhur yerel lezzetlerinden Isırgan Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Araklı OtelleriIsırganları yıkayıp temizleyin ve küçük küçük doğrayın. Ardından yumuşayana kadar haşlayıp suyunu süzün. Bu sırada soğanı, tereyağında kavurun. Rengi dönünce un ekleyip kokusu çıkana kadar kavurun. Akabinde su ve baharatları ilave edip kıvam alana kadar iyice karıştırın. Daha sonra ısırganı ekleyip 10 dakika kadar pişmeye bırakın. Sürenin sonunda süt katıp bir taşım kaynatarak ocaktan alın. Afiyet olsun.
Araklı lezzetlerinden Isırgan Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Isırgan Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Araklı lezzetlerinden meşhur Isırgan Çorbası tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Isırgan Çorbası nasıl yapılır. Trabzon Araklı lezzetlerinden Isırgan Çorbası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Isırgan Çorbası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...