Trabzon Dernekpazarı lezzetlerinden Kefal Ekşilisi tarifi ile sofranıza lezzet katın
Kefal Ekşilisi Malzemeleri
1 kilo kefal
2 adet iri doğranmış soğan
3 adet rendelenmiş domates
1 adet halka halka dilimlenmiş domates
4 adet iri doğranmış yeşil biber
Çeyrek demet ince kıyılmış maydanoz
3 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı salça
1 tatlı kaşığı tuz
2 adet limon
1 su bardağı su
Kefal Ekşilisi Yemeğinin Tarifi
Kefali, tekerlek şeklinde kesip yağlı kâğıt serili tepsiye dizin. Ardından soğan, rendelenmiş domates, yeşil biber, maydanoz, salça ve tuzu harmanlayıp balığın üzerine gezdirin. Tereyağını küçük küçük kesip yemeğin her tarafına parça parça dağıtın. Ardından dilimlenmiş limon ve domatesi de dizip 1 su bardağı su ekleyerek fırına verin. Yemeği, 200 derecede, 40-45 dakika pişirin. Üzerine 1 limon sıktıktan sonra sıcak şekilde servis edin. Afiyet olsun.
Kefal Ekşilisi Görselleri
Dernekpazarı lezzetlerinden Kefal Ekşilisi ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kefal Ekşilisi görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Dernekpazarı lezzetlerinden meşhur Kefal Ekşilisi tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kefal Ekşilisi Nasıl Yapılır Yemek Videoları
Kefal Ekşilisi nasıl yapılır. Trabzon Dernekpazarı lezzetlerinden Kefal Ekşilisi tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kefal Ekşilisi videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.