Trabzon Sürmene lezzetlerinden Guliya tarifi ile sofranıza lezzet katın
Guliya Malzemeleri
1 demet ince doğranmış karalahana
1 kâse geceden ıslatılmış mısır yarması
250 gram geceden ıslatılmış iç barbunya
4 adet ince doğranmış Arnavut biberi
3 adet yemeklik doğranmış soğan
6 adet ince doğranmış çarliston biber
3 adet halka doğranmış havuç
1 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz
Guliya Yemeğinin Tarifi
Karalahana, yarma, barbunya ve Arnavut biberini, üzerini geçecek kadar su ve tuz ekleyerek haşlayın. Tüm malzeme iyice yumuşadıktan sonra ocağın altını kapatın. Ardından soğan, biber ve havucu yağda kavurun. Üzerine tuz ekleyip haşlanan karalahana ile birleştirin. Yemeğe, az miktarda su ilave edip bir taşım kaynatın. Afiyet olsun.
Guliya Görselleri
Sürmene lezzetlerinden Guliya ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Guliya görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Sürmene lezzetlerinden meşhur Guliya tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Guliya Nasıl Yapılır Yemek Videoları
Guliya nasıl yapılır. Trabzon Sürmene lezzetlerinden Guliya tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Guliya videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.