Trabzon Usulü Pepeçura Malzemeleri
- 1 kilo siyah üzüm
- 6 su bardağı su
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 çay bardağı mısır nişastası
Trabzon Yomra'nın meşhur yerel lezzetlerinden Trabzon Usulü Pepeçura malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Yomra OtelleriÜzümü yıkayıp saplarından ayırın. Suyla birlikte bir tencereye alıp kaynatmaya başlayın. Üzümler iyice yumuşayıp açılınca posasını ayırın. Kalan üzüm suyunun 1 bardak kadarını alıp nişastayla karıştırın. Tenceredeki suya ise toz şeker ekleyip kaynatın. Daha sonra nişastalı suyu, tencereye aktarın. Tüm malzemeyi bir arada pişirip servis kâselerine dağıtın. Soğuduktan sonra buzdolabına koyup katılaşmasını bekleyin. Afiyet olsun.
Yomra lezzetlerinden Trabzon Usulü Pepeçura ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Trabzon Usulü Pepeçura görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Trabzon lezzetlerinden meşhur Trabzon Usulü Pepeçura yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Trabzon Usulü Pepeçura nasıl yapılır. Yomra lezzetlerinden Trabzon Usulü Pepeçura tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Trabzon Usulü Pepeçura videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...