Tunceli Usulü Soğan Aşı Malzemeleri
- Yarım kilo kuşbaşı et
- 3 su bardağı haşlanmış nohut
- 10-12 adet arpacık soğanı
- 3 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 3 tatlı kaşığı toz şeker
- 1 tatlı kaşığı limon suyu
- Tuz
- Karabiber
- Sıvı yağ
Tunceli Mazgirt'in meşhur yerel lezzetlerinden Tunceli Usulü Soğan Aşı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Mazgirt OtelleriEti, sıvı yağ ile düdüklü tencerede kavurun. Ardından nohut, salça ve 5 su bardağı kadar su ilave edin. Et iyice yumuşayınca soyduğunuz arpacık soğanlar ile baharatları da ekleyip pişmeye bırakın. Yemeği ocaktan almaya yakın toz şeker ve limon suyunu katıp karıştırın. Afiyet olsun.
Mazgirt lezzetlerinden Tunceli Usulü Soğan Aşı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Tunceli Usulü Soğan Aşı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Tunceli lezzetlerinden meşhur Tunceli Usulü Soğan Aşı yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Tunceli Usulü Soğan Aşı nasıl yapılır. Mazgirt lezzetlerinden Tunceli Usulü Soğan Aşı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Tunceli Usulü Soğan Aşı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...