Tunceli Usulü Dersim Kömbesi Malzemeleri
- 250 gram margarin
- 200 gram tereyağı
- 1 su bardağı süt
- Bir tutam tuz
- Aldığı kadar un
Tunceli Nazımiye'nin meşhur yerel lezzetlerinden Tunceli Usulü Dersim Kömbesi malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Nazımiye OtelleriMargarin ve tereyağını eriterek bir kaba alın. Üzerine süt, tuz ve un ekleyerek yumuşak bir hamur yoğurun. Hazırladığınız hamuru, yağlı kâğıt serili fırın kabına yerleştirin. Elinizle bastırıp genişleterek tüm kaba eşit şekilde yayılmasını sağlayın. Ardından 180 derece fırında, 25-30 dakika pişirin. İlk sıcağı çıktıktan sonra servis edin. Afiyet olsun.
Nazımiye lezzetlerinden Tunceli Usulü Dersim Kömbesi ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Tunceli Usulü Dersim Kömbesi görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Tunceli lezzetlerinden meşhur Tunceli Usulü Dersim Kömbesi yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Tunceli Usulü Dersim Kömbesi nasıl yapılır. Nazımiye lezzetlerinden Tunceli Usulü Dersim Kömbesi tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Tunceli Usulü Dersim Kömbesi videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...