Tunceli Usulü Kabak Tatlısı Malzemeleri
- 2 kilo bal kabağı
- 3 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı dövülmüş ceviz içi
Tunceli Nazımiye'nin meşhur yerel lezzetlerinden Tunceli Usulü Kabak Tatlısı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Nazımiye OtelleriKabağı yıkayıp kabuklarını soyun. Dilim dilim keserek 2-3 parmak uzunluğunda doğrayın. Tüm parçaları, üzerine toz şeker serperek kat kat tencereye dizin. Kapağını kapatıp 1 gece bu şekilde bekletin. Ertesi gün ocağa koyup yumuşayana kadar pişirin. Servis tabağına aldıktan sonra üzerine ceviz döküp afiyetle yiyin.
Nazımiye lezzetlerinden Tunceli Usulü Kabak Tatlısı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Tunceli Usulü Kabak Tatlısı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Tunceli lezzetlerinden meşhur Tunceli Usulü Kabak Tatlısı yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Tunceli Usulü Kabak Tatlısı nasıl yapılır. Nazımiye lezzetlerinden Tunceli Usulü Kabak Tatlısı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Tunceli Usulü Kabak Tatlısı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...