Uşak Usulü Tarhana Çorbası Malzemeleri
- 3 yemek kaşığı tarhana
- 1 yemek kaşığı nane
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı salça
- 6 su bardağı su
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
Uşak Banaz'ın meşhur yerel lezzetlerinden Uşak Usulü Tarhana Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Banaz OtelleriSıvı yağ, nane ve salçayı kavurun. Ardından tarhanayı ekleyip bir süre daha karıştırın. Daha sonra suyu ilave edip pişmeye bırakın. Yemeği ocaktan almaya yakın baharatlarını katın. Afiyet olsun.
Banaz lezzetlerinden Uşak Usulü Tarhana Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Uşak Usulü Tarhana Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Uşak lezzetlerinden meşhur Uşak Usulü Tarhana Çorbası yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Uşak Usulü Tarhana Çorbası nasıl yapılır. Banaz lezzetlerinden Uşak Usulü Tarhana Çorbası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Uşak Usulü Tarhana Çorbası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...