Uşak Usulü Keşkek Malzemeleri
- 1 kilo aşurelik buğday
- 1 su bardağı nohut
- 800 gram parça et
- Bir tutam tuz
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı salça
Uşak Eşme'nin meşhur yerel lezzetlerinden Uşak Usulü Keşkek malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Eşme OtelleriGeniş bir çömlek alıp eti üzerine yerleştirin. Buğday, nohut ve tuzu da ilave edip ekmek fırınında 1 gece pişmeye bırakın. Ertesi sabah, fırından çıkan keşkeğe tereyağı ekleyip tahta kaşık yardımıyla eze eze karıştırın. Yemek, bulamaç kıvamı aldığında üzerine suyla açtığınız salçayı döküp servis edin. Afiyet olsun.
Eşme lezzetlerinden Uşak Usulü Keşkek ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Uşak Usulü Keşkek görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Uşak lezzetlerinden meşhur Uşak Usulü Keşkek yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Uşak Usulü Keşkek nasıl yapılır. Eşme lezzetlerinden Uşak Usulü Keşkek tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Uşak Usulü Keşkek videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...