Van Usulü Ispanaklı Borani Malzemeleri
- 2 demet doğranmış ıspanak
- 1 diş dövülmüş sarımsak
- 1 adet yemeklik doğranmış soğan
- 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 kâse süzme yoğurt
- Tuz
Van Çatak'ın meşhur yerel lezzetlerinden Van Usulü Ispanaklı Borani malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Çatak OtelleriSoğanı, zeytinyağı ile kavurun. Rengi dönünce yıkayıp doğradığınız ıspanakları ekleyip birkaç dakika karıştırın. Ardından tuz ekleyip pişmeye bırakın. Ayrı bir yerde sarımsaklı yoğurt hazırlayın. Ispanağı servis tabağına almadan önce kevgire koyup iyice bastırarak suyunun çıkmasını sağlayın. Daha sonra tabaklayıp üzerine yoğurt dökerek servis edin. Afiyet olsun.
Çatak lezzetlerinden Van Usulü Ispanaklı Borani ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Van Usulü Ispanaklı Borani görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Van lezzetlerinden meşhur Van Usulü Ispanaklı Borani yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Van Usulü Ispanaklı Borani nasıl yapılır. Çatak lezzetlerinden Van Usulü Ispanaklı Borani tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Van Usulü Ispanaklı Borani videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...