Van Usulü Ayran Aşı Çorbası Malzemeleri
- 1 kâse geceden ıslatılmış aşurelik buğday
- 1.5 litre ayran
- 1 adet küp küp doğranmış kabak
- 1 adet yumurta
- 1 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı limon suyu
- 1.5 çay kaşığı tuz
- 1 su bardağı ince doğranmış nane
Van Edremit'in meşhur yerel lezzetlerinden Van Usulü Ayran Aşı Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Edremit OtelleriBuğdayı, bir tencerede haşlayın. İyice yumuşadıktan sonra ayran, yumurta, un, limon suyu ve tuzu güzelce çırpın. Yavaş yavaş buğdayın üzerine ilave ederek seri hareketlerle karıştırın. Çorba kıvam almaya başlayınca kabak ve naneyi de katıp pişmeye bırakın. Bir taşım kaynattıktan sonra servis tabağına alın. Afiyet olsun.
Edremit lezzetlerinden Van Usulü Ayran Aşı Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Van Usulü Ayran Aşı Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Van lezzetlerinden meşhur Van Usulü Ayran Aşı Çorbası yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Van Usulü Ayran Aşı Çorbası nasıl yapılır. Edremit lezzetlerinden Van Usulü Ayran Aşı Çorbası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Van Usulü Ayran Aşı Çorbası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...