Kaşık Tatlısı Malzemeleri
- 3 adet yumurta
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 paket kabartma tozu
- Aldığı kadar un
Şerbeti İçin
- 1.5 su bardağı su
- 2 su bardağı toz şeker
Van İpekyolu'nun meşhur yerel lezzetlerinden Kaşık Tatlısı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
İpekyolu OtelleriToz şeker ve suyu kaynatarak şerbet hazırlayın. Ardından yumurta, yoğurt, sıvı yağ, kabartma tozu ve unu mikserle çırpıp bulamaç kıvamı elde edin. Hazırladığınız harçtan kaşık kaşık alıp kızgın yağa dökerek kızartın. İlk sıcağı çıkan tatlıları şerbete batırıp 1-2 dakika bekletin. Daha sonra servis tabağına alıp afiyetle tüketin.
İpekyolu lezzetlerinden Kaşık Tatlısı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kaşık Tatlısı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
İpekyolu lezzetlerinden meşhur Kaşık Tatlısı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kaşık Tatlısı nasıl yapılır. Van İpekyolu lezzetlerinden Kaşık Tatlısı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kaşık Tatlısı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...