Sakala Sarkan Çorbası Malzemeleri
- 2 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek
- 1 adet yemeklik doğranmış soğan
- 200 gram kıyma
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 su bardağı erişte
- 5-6 yemek kaşığı sıvı yağ
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
Yozgat Çandır'ın meşhur yerel lezzetlerinden Sakala Sarkan Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Çandır OtelleriSoğanı, sıvı yağ ile kavurun. Pembeleşince kıymayı ekleyip birkaç dakika daha kavurmaya devam edin. Ardından salça ve sıcak su ilave edip baharatları da katarak pişmeye bırakın. Çorba fokurdamaya başlayınca erişteleri tencereye atın. 5-10 dakika kısık ateşte pişirdikten sonra servis yapın. Afiyet olsun.
Çandır lezzetlerinden Sakala Sarkan Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Sakala Sarkan Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Çandır lezzetlerinden meşhur Sakala Sarkan Çorbası tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Sakala Sarkan Çorbası nasıl yapılır. Yozgat Çandır lezzetlerinden Sakala Sarkan Çorbası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Sakala Sarkan Çorbası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...