Yozgat Usulü Testi Kebabı Malzemeleri
- 1.5 kilo kuşbaşı koyun eti
- 1 kilo arpacık soğan
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 adet doğranmış domates
- 2 adet doğranmış sivri biber
- Tuz
- Karabiber
- 1 çay kaşığı kimyon
- 4-5 adet defne yaprağı
Yozgat Yerköy'ün meşhur yerel lezzetlerinden Yozgat Usulü Testi Kebabı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Yerköy OtelleriTüm malzemeleri bir tencereye koyup sıvı yağ ile kavurun. Etler yumuşayınca harcı ocaktan alıp testinin içine doldurun. Testinin ağzını, su ve unla hazırladığınız bir hamurla sıkıca kapatın. Daha sonra üzerine bir kat da folyo sarıp 190 derece fırında, 1.5 saat pişirin. Fırından çıkan kebabı, 20 dakika dinlendirin. Ardından testinin içinden alıp servis yapın. Afiyet olsun.
Yerköy lezzetlerinden Yozgat Usulü Testi Kebabı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Yozgat Usulü Testi Kebabı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Yozgat lezzetlerinden meşhur Yozgat Usulü Testi Kebabı yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Yozgat Usulü Testi Kebabı nasıl yapılır. Yerköy lezzetlerinden Yozgat Usulü Testi Kebabı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Yozgat Usulü Testi Kebabı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...