Zonguldak Usulü Uğmaç Çorbası Malzemeleri
- 2 su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı un
- 1.5 yemek kaşığı su
- Tuz
Zonguldak Alaplı'nın meşhur yerel lezzetlerinden Zonguldak Usulü Uğmaç Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Alaplı Otelleri2 yemek kaşığı unu bir kaba alın. Üzerine su koyup yavaş yavaş karıştırın. Ardından kalan unu da ekleyip elinizle yoğurun. Pütürlü, top top hamur parçaları elde edin. Daha sonra sütü, bir tencerede kaynatın. Üzerine hamurları ve tuzu katıp bir taşım kaynatın. Afiyet olsun.
Alaplı lezzetlerinden Zonguldak Usulü Uğmaç Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Zonguldak Usulü Uğmaç Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Zonguldak lezzetlerinden meşhur Zonguldak Usulü Uğmaç Çorbası yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Zonguldak Usulü Uğmaç Çorbası nasıl yapılır. Alaplı lezzetlerinden Zonguldak Usulü Uğmaç Çorbası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Zonguldak Usulü Uğmaç Çorbası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...