Doruk Malzemeleri
- Yarım kilo kök lahana
- 1 yemek kaşığı salça
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
- 1 yemek kaşığı tereyağı
Zonguldak Gökçebey'in meşhur yerel lezzetlerinden Doruk malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Gökçebey OtelleriKök lahanayı yıkayıp temizleyin. Küçük küçük doğrayarak kaynamakta olan suyun içine atın. Lahanalar haşlanıp yumuşayınca bir kevgire alın. Soğuk sudan geçirip süzülmesini sağlayın. Bu sırada salça ve baharatları, tereyağı ile kavurun. Suyu süzülen lahanaları da ilave edip tüm malzemeyi harmanlayın. Afiyet olsun.
Gökçebey lezzetlerinden Doruk ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Doruk görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...