Doruk

Zonguldak Gökçebey'in meşhur yerel lezzetlerinden Doruk malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Gökçebey Otelleri

Zonguldak Gökçebey lezzetlerinden Doruk tarifi ile sofranıza lezzet katın

Doruk Malzemeleri

  • Yarım kilo kök lahana
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
Doruk › Yerel Lezzetler | Gökçebey | ZonguldakTıkla ve Görseli Büyüt: Doruk

Doruk Yemeğinin Tarifi

Kök lahanayı yıkayıp temizleyin. Küçük küçük doğrayarak kaynamakta olan suyun içine atın. Lahanalar haşlanıp yumuşayınca bir kevgire alın. Soğuk sudan geçirip süzülmesini sağlayın. Bu sırada salça ve baharatları, tereyağı ile kavurun. Suyu süzülen lahanaları da ilave edip tüm malzemeyi harmanlayın. Afiyet olsun.

Doruk Görselleri

Gökçebey lezzetlerinden Doruk ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Doruk görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.

/img/tr/min/zonguldak/gokcebey/yerel-lezzetler/doruk/doruk-3295c7.jpg-|-Bu Görsel Doruk Görselleri (1) ile ilgili -|-Görsel: Doruk › Doruk Görselleri (1)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Doruk Görselleri (1)
/img/tr/min/zonguldak/gokcebey/yerel-lezzetler/doruk/doruk-fc490c.jpg-|-Bu Görsel Doruk Görselleri (2) ile ilgili -|-Görsel: Doruk › Doruk Görselleri (2)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Doruk Görselleri (2)
/img/tr/min/zonguldak/gokcebey/yerel-lezzetler/doruk/doruk-f71771.jpg-|-Bu Görsel Doruk Görselleri (3) ile ilgili -|-Görsel: Doruk › Doruk Görselleri (3)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Doruk Görselleri (3)

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...