Çöpele Malzemeleri
- 3-4 adet küp küp doğranmış patates
- 300 gram süzme yoğurt
- 50 gram tereyağı
- 2 diş dövülmüş sarımsak
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
Zonguldak Kozlu'nun meşhur yerel lezzetlerinden Çöpele malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Kozlu OtelleriPatatesleri hamur olmayacak şekilde haşlayın. Hafif diriyken suyunu süzüp servis tabağına alın. Tuz ve karabiber ekleyip güzelce karıştırın. Ardından üzerine sarımsaklı yoğurt ve tereyağında kızdırılmış pul biber dökün. Afiyet olsun.
Kozlu lezzetlerinden Çöpele ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Çöpele görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kozlu lezzetlerinden meşhur Çöpele tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Çöpele nasıl yapılır. Zonguldak Kozlu lezzetlerinden Çöpele tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Çöpele videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...